Wouter & Wendy – Festival forest wedding at schaapskooi Westerheide

Toen Wouter en Wendy begin dit jaar contact met ons opnamen en vertelden dat ze in een bos gingen trouwen, wisten we dat dit een toffe bruiloft ging worden. Wouter en Wendy wilden alles op 1 locatie plaats laten vinden, en het liefst zo veel mogelijk buiten in de natuur. We hadden ontzettend veel geluk met het weer, want de voorspellingen waren in eerste instantie niet zo goed. Gelukkig scheen de zon de hele dag en kon iedereen volop genieten van de mooie ideetjes van het bruidspaar!

Het was een dag vol spannende en mooie momenten en er waren vele spellen te spelen. Van voetbal tot 30 seconds, iedereen kon zich wel vermaken. De liefde, vrolijkheid en positiviteit van zowel Wouter als Wendy is niet te beschrijven. Wouter, Wendy, familie en vrienden, bedankt dat wij deze mooie dag mochten beleven en wij wensen jullie veel geluk! Geniet van de highlights! Complimenten ook aan het team van Trouwen in het bos voor de fijne samenwerking en geweldige organisatie & styling!

Ps. Grote dank ook aan de held die een hooikoorts pilletje over had!

 

for-love-we-live-trouwfotograaf-destination-wedding-photographer-rotterdam-trouwen-in-het-bos-schaapskooi-westerheide-arnhem-01 for-love-we-live-trouwfotograaf-destination-wedding-photographer-rotterdam-trouwen-in-het-bos-schaapskooi-westerheide-arnhem-02 for-love-we-live-trouwfotograaf-destination-wedding-photographer-rotterdam-trouwen-in-het-bos-schaapskooi-westerheide-arnhem-03 for-love-we-live-trouwfotograaf-destination-wedding-photographer-rotterdam-trouwen-in-het-bos-schaapskooi-westerheide-arnhem-04 for-love-we-live-trouwfotograaf-destination-wedding-photographer-rotterdam-trouwen-in-het-bos-schaapskooi-westerheide-arnhem-05 for-love-we-live-trouwfotograaf-destination-wedding-photographer-rotterdam-trouwen-in-het-bos-schaapskooi-westerheide-arnhem-06 for-love-we-live-trouwfotograaf-destination-wedding-photographer-rotterdam-trouwen-in-het-bos-schaapskooi-westerheide-arnhem-07 for-love-we-live-trouwfotograaf-destination-wedding-photographer-rotterdam-trouwen-in-het-bos-schaapskooi-westerheide-arnhem-08 for-love-we-live-trouwfotograaf-destination-wedding-photographer-rotterdam-trouwen-in-het-bos-schaapskooi-westerheide-arnhem-09 for-love-we-live-trouwfotograaf-destination-wedding-photographer-rotterdam-trouwen-in-het-bos-schaapskooi-westerheide-arnhem-10 for-love-we-live-trouwfotograaf-destination-wedding-photographer-rotterdam-trouwen-in-het-bos-schaapskooi-westerheide-arnhem-11

comments:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

FORLOVEWELIVE

#forlovewelive #FLwl

follow us on social media:

#forlovewelive #FLWL

We are Steef Utama (1988) & Lucy Tram (1989), together since 2009 and deeply in love ever since. We want our images to be genuine & pure, romantic & elegant yet bold & raw. We feel lucky to have found something we really enjoy doing every single day and this passion is what keeps us going. So let's start a new adventure and make some awesome memories together.

video by the talented Claire | www.blondblauw.nl 

video by the talented Claire 
www.blondblauw.nl - wedding videography

A little bit about us