Anne & Coen – Buiten trouwen bij Het Rijk van de Keizer Amsterdam

buiten trouwen in amsterdam

Buiten trouwen in Amsterdam

Het Rijk van de Keizer is 1 van de weinige trouwlocaties in Amsterdam waar je in alle rust buiten kunt trouwen. Omgeven door veel groen vond de bruiloft van Anne en Coen plaats op een warme dag in de zomer. In de ochtend was het nog even spannend, want het regende kort, maar gelukkig trok dat snel helemaal weg en was de rest van de dag heel zonnig. Anne droeg een mooie trouwjurk van Rime Arodaky, gekocht bij onze favoriete bruidsboetiek Wild At Heart Bridal.

 
Buiten trouwen in een amfitheater bij het Rijk van de Keizer in Amsterdam

Trouwceremonie in een amfitheater

De ceremonie buiten was prachtig. Anne en Coen kwamen aan op de fiets terwijl alle gasten vanuit de amfitheater toekeken. Er werd alleen maar gelachen en de speeches van beide vaders waren om te genieten. Tijdens het uitspreken van de geloften waaiden de blaadjes weg, wat voor grappige momenten zorgde. Ook het tekenen van de huwelijksakte was een lastige klus.

 
Hilarische speeches op je bruiloft in Amsterdam en buiten dineren in een binnentuin met veel groen

Speeches tijdens het diner

Met maar liefst 6 speeches en stukjes van hoge kwaliteit was het diner in de binnentuin 1 groot lachfestijn. Aan 3 lange tafels genoten alle gasten van heerlijk eten en hilarische speeches. Het leek eerder op een gezamenlijke roast waarbij het randje veelvuldig werd opgezocht, maar het bruidspaar kon dit absoluut waarderen. Daarnaast werden mooie herinneringen opgehaald.

Deze bruiloft is voor ons een voorbeeld van hoe je moet genieten op je eigen bruiloft. Maak je niet te druk over van alles en geniet van elk moment. Terwijl iedereen soms even in paniek raakte, bleef het bruidspaar lachen om alles wat er gebeurde. Niks kon hun dag stuk maken en dat zijn de beste herinneringen. Wij hopen dat de spontane trouwfoto’s een goed beeld geven van de leuke bruiloft van Anne en Coen. Geniet van alle beelden!

 
Leveranciers van deze bruiloft: FOR LOVE WE LIVE trouwfotograaf Rotterdam / Het Rijk van de Keizer / Rime Arodaky via Wild at Heart bridal / Judyartofmakeup / Bobini Roots / Misura Sartoria / Nanini / Step the Gab / DJ Mikkel / Firma Beeld photobooth

Buiten trouwen bij Het Rijk van de Keizer Amsterdam
Buiten trouwen bij Het Rijk van de Keizer Amsterdam
Buiten trouwen

Buiten trouwen
Buiten trouwen
Buiten trouwenTrouwlocaties in Amsterdam voor een buitenbruiloft

Buiten bruiloft in Amsterdam
Buiten trouwen in een amfitheater bij Het Rijk van de Keizer AmsterdamBuiten trouwen
Buiten trouwen
Buiten trouwen
Buiten trouwen
Buiten trouwen
Buiten trouwen
Speeches tijdens je bruiloft in Amsterdam


comments: