Trouwjurk inspiratie bij Wild at Heart Bridal: Lucy's favorites!

YEP, THAT'S ME! Vandaag sta ik niet achter, maar vóór de camera. Om aanstaande bruiden te inspireren zijn wij afgereisd naar onze favoriete bruidsmodewinkel Wild At Heart Bridal Boutique in Nijmegen. Ik zal jullie een aantal van mijn favoriete trouwjurken laten zien. Kijken jullie mee?

Liefs, Lucy
Ps. Alle foto's zijn ook terug te vinden op onze Pinterest.

Scroll to Discover

Trouwjurk inspiratie bij Wild at Heart Bridal boutique

Je gaat trouwen en je hebt op Pinterest veel mooie en moderne trouwjurken gepind. Maar vervolgens stuit je op een probleem: waar kan ik dit soort trouwjurken kopen? Herken je deze situatie? Speciaal voor aanstaande bruiden die nog op zoek zijn naar een bruidsjurk zijn wij afgereisd naar Wild At Heart Bridal in Nijmegen - onze favoriete trouwboetiek met prachtige designer trouwjurken voor moderne bruiden. Met veel gevoel voor fashion haalt Annika en haar topteam Pinterest-waardige trouwjurken van over de hele wereld naar Nederland zodat deze ook voor bruiden hier beschikbaar zijn. Leuk feitje: mijn eigen trouwjurk heb ik ook hier gekocht!

Als trouwfotografen duo hebben wij de eer om veelvuldig bruiden te mogen zien opbloeien na het aantrekken van hun trouwjurk. Want in de juiste trouwjurk zal elke vrouw stralen en dat gevoel verdien je op je eigen bruiloft. Wij vinden dit altijd zo bijzonder om te mogen ervaren en wij kunnen er geen genoeg van krijgen.

Unieke designer trouwjurken

Wild At Heart Bridal beschikt over een ruime collectie van prachtige designer trouwjurken door verschillende buitenlandse designers. De collectie is met zorg uitgekozen en varieert van vintage en bohemian, elegant en romantisch, tot stoer en minimalistisch. Om jullie een beeld te geven van de verschillende soorten trouwjurken die je hier kunt vinden (en dat zijn er nogal wat!) zal ik er een paar voor jullie aantrekken. Voor de verandering sta ik dus eens vóór de camera en maakt Steef foto's van mij. Kijk mee en laat je inspireren!

Let's begin!

"Redefining today's and tomorrow's brides."

Trouwjurk kant

Sierlijk, zacht, edgy. Kanten details zijn er in veel verschillende patronen en kunnen elke trouwjurk een ander karakter geven. Minimalistisch en subtiel of rijkelijk en uitgesproken.

Bohemian trouwjurk

Onconventioneel, eigentijds en vrij. Deze romantische Bohemian-stijl trouwjurken zijn perfect voor de idealistische en artistieke ziel. Dromerig en sierlijk.

"Embrace your inner goddess."

Sexy trouwjurk

Sexy is not a shape, but an attitude. In iedere vrouw schuilt een sensuele vrouw. Deze uiterst vrouwelijke trouwjurken versterken de innerlijke allure van elke vrouw. Zelfverzekerd, sexy en stijlvol.

"Captivate your senses."

Merk: A la robe

"Gowns made of silk."

Extra bijpassende rok

Trouwjurk met lange mouwen

Elegantie, vorstelijkheid en degelijkheid kenmerken trouwjurken met lange mouwen. De charme van deze trouwjurken gaat nooit verloren.

Merk: Luna Bea

"Celebrating the feminine."

Merk: Bo & Luca

"For the daring romantic."

"Caress on the skin."

A-lijn trouwjurk

Dit van oorsprong klassieke model flatteert de taille en siert vrijwel elke lichaamstype. De strakke tijdloze lijnen tezamen met de sensuele detaillering creëren keer op keer weer klassieke eigentijdse trouwjurken.

"The epitome of romance."

Trouwjurk open rug

Gedurfd en toch heel kwetsbaar. Gevoeligheid en bravoure liggen mooi in elkaars verlengde. De kracht van kwetsbaarheid komt dan ook tot zijn recht bij een trouwjurk met een open rug.

"Effortless, simple + classic."

Merk: Bon Bride

"Breaking from the norms."

Zeemeermin trouwjurk

Een zeemeermin trouwjurk accentueert de perfecte vormen en lijnen. Bij deze trouwjurken is de perfecte balans gevonden tussen provocatie en subtiliteit. Bold but gold. 

"Timeless elegance."

Stoere trouwjurk: Trouwpak

Krachtig, onaangepast, evenwichtig en uniek. Met een trouwpak ben je soeverein in elke gelegenheid en beschikbaar voor elke vorm van spontaniteit. 

"For the stylish, cool girl."

Trouwjurk off shoulder

Off shoulder trouwjurken kenmerken zich door hun open tedere uitstraling. Deze trouwjurken benadrukken de lieflijkheid en oprechtheid die bij elke bruiloft centraal staan. De onbedekte schouders geven daarnaast elke bruid nét dat ene extra vleugje aan dramatiek.

"For the modern bohemian bride."

Trouwjurk met split

Show them legs! Met een split in je trouwjurk geef je jouw trouwjurk net wat meer flair. Je beweegt je soepel door de dag heen en daarnaast kun je met deze trouwjurken ook eindelijk eens accent leggen op de - vaak onderbelichte - trouwschoenen. Win-win dus ;)

"MODERN, EFFORTLESS SILHOUETTES."

Vond je deze pagina interessant?