Loveshoot fotograaf: Let's have some fun!

Zijn jullie geinteresseerd in een mooie loveshoot? Of ga je je partner ten huwelijk vragen en wil je dit gefotografeerd hebben? Wij bieden op maat gemaakte loveshoots aan voor romantische en spontane foto's. Een loveshoot van 1,5u kost €495. Ook leuk als cadeau of verrassing voor je partner of iemand die je kent. Tijdens loveshoots kunnen wij ook filmen.

Vraag hier de loveshootbrochure aan.

Loveshoot brochure

Loveshoots

Vraag gratis brochure aan

Een loveshoot van 1,5u kost €495. Gaan jullie trouwen en fotograferen wij ook de bruiloft? Dan kost de loveshoot €395. Meer informatie over onze loveshoots en werkwijze vind je in de brochure.

Bedankt voor jullie loveshoot informatie aanvraag. Jullie ontvangen binnen 48 uur een mail van ons. Niet ontvangen? Check dan ook je ongewenste mail box!

Loveshoot | Portfolio

Cinematische koppel fotoshoot geinspireerd door film

Net als bij bruiloften vinden we het leuk en mooi om met onze foto's een verhaal te vertellen. Ook tijdens een loveshoot willen we jullie connectie en persoonlijkheid in beeld vangen. Jullie fotograferen zoals jullie echt zijn, op een natuurlijke en mooie manier. Gun jezelf mooie foto's van jullie samen waarin we jullie liefde vastleggen. Als jullie leven een film is, hoe zou die eruit zien? En wat zouden jouw favoriete scènes zijn? Laten we dit samen op beeld zetten tijdens een mooie koppel fotoshoot op jullie favoriete plekjes.

Pre wedding fotoshoot

Een pre wedding fotoshoot is een loveshoot die je doet voor de bruiloft. Je kunt dit doen om alvast te oefenen, om mooie foto's te maken voor de trouwkaart of gewoon om mooie foto's te hebben van jullie samen. Een pre wedding shoot is wat ons betreft een leuke toevoeging op de trouwfotografie van je bruiloft, omdat je in een casual setting en outfit bijzondere foto's kunt maken op een doorsnee dag. Je kunt op een meer privé manier foto's maken zoals jullie in het dagelijks leven zijn, zonder het grootse die de bruiloft met zich meebrengt. Gaan we ook jullie bruiloft fotograferen? Dan kost een pre wedding fotoshoot €395. De loveshoot brochure vind je hier.

Galleries

Samantha & Bram

Intieme home & city loveshoot in Rotterdam

Bekijk

Astrid & Rik

Loveshoot op de Veluwe bij de Posbank

Bekijk

Tina & Stefan

Loveshoot in de stad

Bekijk

Jolanda & Jan

Loveshoot bij zonsopkomst op de heide

Bekijk

Bruidsfoto en loveshoot awards

Met onze fotografie hebben we meerdere nationale en internationale bruidsfoto awards gewonnen. Wij zijn uitgeroepen tot top 10 fotograaf van het jaar in de Benelux door de Masters of Wedding photography,  Bekijk onze awards.

Fotografie awards