Tina & Stefan – Urban loveshoot in Frankfurt am Main

urban loveshoot

Urban loveshoot

Als echte stadsmensen houden wij van urban shoots. Of het nou een urban loveshoot is of urban bruiloften zijn (check deze urban bruiloft in Rotterdam!). Deze loveshoot met Tina en Stefan deden we in Frankfurt. Wij waren daar voor een weekend om Steef’s nicht te bezoeken en via haar kwamen we in contact met met dit leuke stel. Samen met hun deden we op zondagochtend een kort rondje door de stad en maakten we stoere loveshoot foto’s.

We begonnen bij Alte Oper platz en kwamen er direct achter dat er een Iron Man triathlon gaande was in het centrum. Heel tof, omdat veel straten waren afgesloten voor autoverkeer. Bekende straten als de Neue Mainzer Strasse en straten voor de Steigenberger Frankfurter Hof waar normaal gesproken druk verkeer is, waren nu ineens autovrij. Omdat de hele stoet daar al geweest was konden we hier in alle rust fotograferen. Lege straten en hoge gebouwen gaven de foto’s een rauw randje. Het was een leuke en gezellige ochtend met Tina en Stefan en de foto’s zijn ook nice geworden. Check ze hier beneden! Bekijk hier een andere loveshoot in de stad of hier een mooie loveshoot in de natuur.

Zijn jullie ook echte stadsmensen en lijkt een urban loveshoot in de stad jullie ook tof? Vraag hier onze loveshoot brochure aan.

 
Urban loveshoot in Frankfurt
Urban loveshoot in Frankfurt
loveshoot in de stad

comments: