Samantha & Bram | Loveshoot Rotterdam bij Park Trompenburg en op de Kop van Zuid

loveshoot rotterdam - for love we live trouwfotografie

Loveshoot Rotterdam: thuis en in de stad

Ben je benieuwd naar foto’s van een intieme en toffe urban loveshoot in Rotterdam? Dan hebben we een mooie shoot voor jullie! Sam & Bram deden hun loveshoot op meerdere fotoshoot locaties. We begonnen met een mooie intieme shoot bij hun thuis. Een loveshoot thuis beginnen vinden wij erg mooi, omdat dit het meest privé plekje is waar je je zelf kunt zijn. Vervolgens zijn we de stad in gegaan en maakten we foto’s bij Park Trompenburg en we eindigden op de Kop van Zuid bij de Erasmusbrug. Scroll naar beneden voor foto’s van deze loveshoot.

 

Pre wedding shoot in Rotterdam

Ter voorbereiding op hun bruiloft deden Sam & Bram deze pre wedding shoot. Om alvast te oefenen, om mooie foto’s te maken voor de save the date en trouwkaart en gewoon om mooie foto’s te hebben van hun samen. Rotterdam is een mooie stad met diverse mooie fotoshoot locaties hiervoor. We kunnen niet wachten om de bruiloft te fotograferen!

Willen jullie ook een leuke loveshoot doen? Als loveshoot fotograaf uit Rotterdam kunnen wij dat voor jullie doen, want wij houden ervan om mooie en spontane foto’s te maken van verliefde stellen. Wij reizen graag door heel het land om unieke foto’s te maken. Bekijk hier een andere loveshoot in de stad of hier een mooie loveshoot in de natuur. Meer informatie over onze loveshoots vind je hier: Loveshoots door FOR LOVE WE LIVE: informatiebrochure.

loveshoot thuis
loveshoot fotograaf
spontane koppel fotoshoot thuis
mooie foto's bij je thuis
intieme loveshoot thuis
koppel fotoshoot bij park trompenburg rotterdam
foto's in een kas rotterdam
wandelen langs de maas
loveshoot bij de erasmusbrug
couple fotoshoot op de kop van zuid rotterdam
dansen op straat tijdens een loveshoot in rotterdam
loveshoot fotograaf rotterdam
portretten rotterdam
koppel fotoshoot rotterdam

comments: