Veelgestelde vragen

FAQ

Beschikbaarheid

Wij streven ernaar om elke keer iets persoonlijks en unieks te maken. Om geïnspireerd en creatief te blijven fotograferen we rond de 30 bruiloften per jaar, waarvan wij maximaal 2 buitenlandse bruiloften/elopements aannemen.

Prijzen

Onze prijzen starten vanaf €1950 voor 2 fotografen. Wij bieden ook een aantal luxe fine-art fotoalbums en professionele printmogelijkheden aan omdat wij ervan overtuigd zijn dat fysieke prints de beste manier is om je herinneringen te bewaren. Neem contact op voor de volledige prijslijst.

Gratis informatiebrochure

1/9

Hoeveel foto's ontvangen wij?

Op een gemiddelde bruiloft maken wij bij elkaar doorgaans tussen de 3000-4000 foto's. Vervolgens selecteren en bewerken wij de beste foto's en wij leveren rond de 35-50 foto's per uur afhankelijk van hoeveel er gebeurt. Wij leveren geen onbewerkte RAW bestanden, want de nabewerking is een belangrijk onderdeel van het product dat wij leveren. Ook zullen de RAW's dubbele/test shots zijn waar je niks aan hebt. Maak je geen zorgen, onze selectie zal een compleet beeld geven van jullie mooie bruiloft! 

2/9

Hoe bewerken jullie de foto's na?

Zoals jullie kunnen zien op de site hebben we een specifieke filmische stijl van fotobewerking. Onze nabewerking is gebaseerd op film en analoge fotografie, omdat wij van deze look & feel houden. Wij vinden dat sfeer en emotie beter tot zijn recht komt wanneer de foto's minder 'digitaal' lijken en de kleuren wat ingetogener ogen. Wij zorgen ervoor dat de geselecteerde foto's nabewerkt worden op kleur en contrast. Wij Photoshoppen geen lichaams eigenschappen weg, omdat wij jullie vast willen leggen zoals jullie echt zijn. Uitzonderingen zijn oneffenheden in het gezicht (met mate).

3/9

Hoe ontvangen wij de foto's?

Wij delen de complete serie foto's via beveiligde privé online fotogallerij. Via de gallerij kunnen jullie de foto's bekijken, downloaden en delen met jullie gasten en leveranciers die hebben bijgedragen aan jullie bruiloft. Mocht je je foto's ergens anders willen afdrukken dan de Hema of Albelli, dan kan je via de gallerij ook mooie en kwalitatieve prints bestellen gemaakt door onze professionele printlabs. De gallerij is 1 jaar gratis toegankelijk!

4/9

Hoe bereiden jullie je voor?

Door onze jarenlange ervaring weten we goed hoe we om moeten gaan met onverwachte situaties. 6 weken voor de bruiloft ontvangen jullie van ons een vragenlijst waarmee we een goed beeld van de bruiloft krijgen. Graag ontvangen wij ook 1 week voor de bruiloft een definitief draaiboek zodat wij weten wat, waar en wanneer de activiteiten zullen plaatsvinden. Wij zullen ook nog voldoende contact hebben in de aanloop naar de bruiloft en ook delen wij onze handige bruiloft tips met jullie zodat je het maximale uit je bruiloft kunt halen! 

5/9

Helpen jullie ons met poseren?

Jazeker! Wij kunnen ons voorstellen dat jullie niet dagelijks voor de camera staan. Wij doen ons best om onze bruidsparen zo natuurlijk en ontspannen mogelijk op de foto te krijgen, zoals jullie dat ook in onze foto's terug kunnen zien. Wij hebben hiervoor een aantal manieren om alles zo natuurlijk en spontaan mogelijk te houden, dus dat komt helemaal goed! Tijdens de fotoshoot is Steef doorgaans degene die fotografeert en jullie aanstuurt en Lucy checkt of de details zoals de jurk, het haar en andere belangrijke details goed staan.

6/9

Eten jullie mee?

Graag! De hele dag fotograferen is een intensieve taak. Wij hebben bijna geen rust en wij zouden het op prijs stellen als er voor een voedzame maaltijd wordt gezorgd.

7/9

Filmen jullie ook?

Tijdens bruiloften niet. Er zijn veel te veel mooie momenten om te fotograferen, dus het is niet te doen om constant te switchen tussen foto en video instellingen op onze camera's. Tijdens loveshoots kunnen we wel filmen. Ga naar onze loveshoot pagina en informeer naar de mogelijkheden. Wij hebben een aantal goede videografen voor bruiloften in ons netwerk die we met onze bruidsparen delen.

8/9

Doen jullie ook loveshoots?

Jazeker. Loveshoots doen wij graag. Mooie foto's van jezelf door een professionele fotograaf zijn mooi om te hebben. Onze verhalende en natuurlijke stijl zetten wij ook door in onze loveshoots. Maak samen mooie herinneringen en laat dit door ons vastleggen. Ook mooi als cadeau of verrassing voor je partner of iemand die je kent. Vraag hier onze loveshoot brochure aan voor spontane foto's.

9/9

We willen jullie boeken, en nu?!

Dat is tof! Stuur ons een bericht via ons contactformulier en de rest volgt vanzelf! De meeste mensen boeken ons 6-12 maanden van te voren, maar je kunt altijd onze beschikbaarheid checken hoor. Wij kunnen niet wachten om iets gaafs en unieks samen te maken!