Fotografie geinspireerd door jullie.

"Jullie unieke liefde is onze grootste inspiratie. Wij fotograferen hoe de bruiloft voelt — ongedwongen en authentiek. Wij focussen op de grote én de kleine momenten. De glimlach en de traan. Het verwachte en het onverwachte. Dus vier de liefde en geniet. Dan maken wij betekenisvolle trouwfoto's waar je voor de rest van je leven naar kunt teruggrijpen. Verhalen vertellen is onze passie — fotografie is ons middel."

Onze visie

Informatie

Om te beginnen: Jullie bruiloft draait niet om de foto's

Misschien klinkt dit gek uit de monden van 2 fotografen, maar wij geloven hier echt in. Wij hebben het geluk gehad meer dan 250 bruiloften mee te mogen maken en durven dit nu wel te stellen: het draait niet om de foto’s, ook niet om de mooiste styling, en het draait ook zeker niet om het strikt naleven van elk detail in het draaiboek. De gedachte dat je alles van tevoren tot in de puntjes kunt en moet plannen, laat die gedachte even los. 

Ja, het draaiboek geeft structuur aan jullie dag, en ja, de styling creëert een prachtig decor om in te trouwen. Wij kunnen genieten van mooie styling en fashion, maar dat zegt verder niks over of een bruiloft leuk is of niet. Een bruiloft die 'pinterest-waardig' is en alle boxjes aantikt, kan plat gezegd alsnog de allersaaiste bruiloft ooit zijn. Je hebt dan wel mooie foto's, maar voor de rest een saaie dag beleefd. Andersom kan een bruiloft zonder mooie styling, de meest gezellige bruiloft (en daardoor de mooiste bruiloft) ooit zijn. En dat wordt vaak over het hoofd gezien.

Dus laat de foto's los...

Want dat is onze taak en natuurlijk maken we foto's van de highlights, sfeerbepalende details, en ja, pinterest waardige portretten vinden we echt leuk om te maken. Maar besef dat dit uiteindelijk slechts een fractie is van waar een bruiloft (en onze fotografie) werkelijk om draait - jullie liefde voor elkaar, jullie verbinding en het begin van een nieuw avontuur samen - omringd door vrienden en familie die van jullie houden en die delen in jullie geluk. De magie van een bruiloft ontstaat vaak juist tussen de regels van het draaiboek in, in de spontane momenten en onverwachte emoties die zich voordoen. Het zijn de mensen die de ware sfeer van deze bijzondere dag bepalen. Relaties tussen vrienden en familie, samen genieten, samen een traantje laten, trotse blikken, blijdschap, verdriet, spanning, ontspanning, de fantastische woorden die vanuit het hart worden gezegd, grootse momenten en vooral ook het kleine mooie alledaagse waar je je vaak niet van bewust bent.

We moedigen jullie daarom ook aan om in het moment te leven, om te dansen alsof niemand kijkt, te lachen tot de tranen in jullie ogen springen en te omarmen wat deze dag zo bijzonder maakt: jullie liefde. De foto's die we maken, ontstaan dan bijna vanzelf, als een natuurlijk gevolg van al het moois wat we daardoor om ons heen zien. En raad eens? Die momenten en emoties laten zich niet regisseren, dus probeer dat vooral ook echt niet. Ze gebeuren vanzelf, puur en oprecht. Dan pas zullen de foto's écht waardevol worden. En hier helpen we jullie graag bij.

video door blondenblauwfilms.nl

Wat wij belangrijk vinden

Onze stijl

Filmisch, artistiek en nostalgisch - zo omschrijven wij onze fotografie. Beelden maken die je terugbrengen naar het moment zodat de sfeer, energie en emoties nooit verloren zullen gaan. Vastgelegd door 2 fotografen. Klik op de pijltjes en ontdek onze stijl.

1/6

Emoties

Een lach en een traan - Bijzondere momenten roepen veel verschillende emoties op. Emoties die typisch jullie zijn of emoties die je misschien nog niet eerder hebt gevoeld of gezien. Bij jullie, maar ook bij jullie familie en vrienden die voor deze speciale gelegenheid allen bijeen zijn. Met 2 fotografen staan we paraat om dit vast te leggen.

2/6

Filmisch

Onze focus ligt op het vertellen van jullie unieke verhaal. Met behulp van interessante composities, spannend lichtgebruik en onze karakteristieke filmische nabewerking willen we het gevoel van jullie bruiloft vastleggen op een artistieke manier - net als in een film.

3/6

Spontaan

Niet overgeposeerd en statisch, maar spontaan en natuurlijk. Wij focussen op echte momenten en authentieke interactie. Met handige en simpele tips bereiden we jullie voor om relaxed voor de camera te staan, zodat jullie jezelf kunnen zijn en volop kunnen genieten op deze belangrijke dag in jullie leven. 

4/6

Details

Als liefhebbers van design en vormgeving zullen wij met veel zorg de mooie details van jullie bruiloft stijlvol vastleggen. Want net als dat mensen en emoties een fotoserie persoonlijk kunnen maken, kunnen  details een fotoserie veel sfeer en karakter meegeven. 

5/6

Editorial

Geïnspireerd door fashion editorials kijken wij gedurende de hele bruiloft ook met een 'fashion' oog naar creatieve mogelijkheden. Zo kunnen wij tijdens de bruiloft een moment vrijmaken om naast normale groepsfoto's ook dit soort klassieke groepsfoto's te maken. Spreekt dit jou aan?

6/6

Creatieve begeleiding

Wij geloven dat mooie foto's begint bij een fijne ervaring in het hele voorbereidingsproces. Vanuit fotografisch oogpunt hopen we jullie gedurende het hele traject te kunnen inspireren om van jullie bruiloft een nog specialere dag te maken.

Exclusief voor onze bruidsparen hebben we ook een uitgebreide wedding inspiratie magazine gemaakt waarin we zo goed als alles uitleggen wat je moet weten om waardevolle foto's over te houden van jullie bruiloft. Handig om alles op je eigen gemak door te nemen!


FOR LOVE WE LIVE Wedding Magazine

 Noordwijk aan zee

Joëlle & Maurits

Wauw... we zijn echt sprakeloos! Wat kunnen we zeggen, de foto's zijn helemaal te gek! We zijn ze al de hele middag en avond aan het kijken en delen :) We zijn er echt super blij mee en vonden het heel erg fijn om jullie erbij te hebben!! En wat een schitterend album ook! Ook al hadden we de foto's al 1000x gezien, het voelde nog echter zo op papier. Geweldig ingedeeld en een prachtige afwerking. We zijn er echt super blij mee!!! Nogmaals duizendmaal dank! We genieten en beleven de dag weer opnieuw en dat is echt heel fijn om zo te kunnen doen! 

Westhem

Aniek & Richard

Wat een prachtige foto's, echt super mooi!! We zijn superblij met hoe jullie de bijzondere momenten (en ons 😁) hebben vastgelegd, en het laat ons de dag op een hele mooie manier herbeleven. 

Dordrecht

Claudia & Pieter

Steef en Lucy zijn ontzettend lief en behulpzaam en geven duidelijke aanwijzingen wanneer het even kan. Wij vonden het ook heel fijn dat ze tijdens de fotoshoot samen precies lieten zien hoe wij goed konden poseren. De foto's zijn ontzettend mooi geworden en zelfs in een donkere kerk hebben ze prachtige beelden gemaakt. Deze topfotografen zijn écht iedere euro waard.

Nieuwegein

Linda & Martijn

Wat. Een. Geweldige. Foto's. DANK!! We hebben er samen naar gekeken en de dag -wederom- opnieuw beleefd, en gelachen, een traantje weggepinkt en echt genoten van de prachtige foto's. Ongelooflijk, wat zijn jullie goed zeg, in alle mooie momenten pakken.

Wilhelminaoord

Mirjam & Gerwin

wauw wauw WAUW!! Echt prachtig! We hebben de trouwdag opnieuw beleefd samen en genoten van de kwaliteit van het album. Prachtig album, voelt stevig aan, en de afdrukken zijn onwijs mooi. Nogmaals onze complimenten aan jullie, de manier waarop jullie foto’s vastleggen en er een verhaal van maken is echt geweldig. Eén groot feestje vanaf het moment dat we de doos opende. Heel leuk dat jullie er zoveel aandacht aan besteden! Draagt bij aan de ervaring 😊

Roosendaal

marrit & sven

Bedankt voor de foto's! Wat een beleving om ze te zien en alles her te beleven! Ze zijn echt prachtig geworden 😍 Nogmaals onwijs bedankt voor jullie vakmanschap! Wij zijn onwijs blij dat we voor jullie gekozen hebben 😁 

Arnhem

rosanne & thomas

Ontzettend bedankt voor de foto's!! Ze zijn echt heel erg mooi! Jullie hebben onze dag mooier gemaakt! :). De foto's brengen ons ook weer helemaal terug naar die dag en jullie hebben echt alle belangrijke momenten vastgelegd, maar ook alle kleine tussendoor-momentjes. Super waardevol!

Maastricht

laurèl & lambert

Tranen in onze ogen toen wij het resultaat van onze trouwreportage zagen. Super veel dank voor de bijdrage van Steef en Lucy aan de beste dag van ons leven. We vonden Steef en Lucy waanzinnig fijn om ons heen en we voelden ons op ons gemak. Dit bewijst maar weer hoe goed zij zijn. Wij zouden nog 10x willen trouwen als FOR LOVE WE LIVE maar onze foto's mag maken!

Den Bosch

Femke & petr

In een woord: geweldig!!! We zijn zo blij dat we voor jullie gekozen hebben!!! Het voelde zo goed en jullie hebben onze dag prachtig vastgelegd. We genieten nu na op Ibiza en zijn ontzettend blij met de foto's. Dan heb je weer even een tastbare herinnering. Echt complimenten voor jullie!!!

Barneveld

Milou & nick

Waauw, de foto's zijn zo mooi! Helemaal blij😃
Wij hebben echt genoten en staan nog helemaal achter onze keuze met jullie als onze fotografen. Echt bevallen en we raden jullie ook zeker aan! Nu gaan we lekker nagenieten met deze fantastische foto's, heel erg bedankt!

Driebergen

simone & jeroen

Waauwww, gaaf om alles weer terug te zien en wat een mooie foto's. Wat is het fotoboek mooi geworden!!! Wat een ontzettend mooi aandenken aan onze dag, als we het terug kijken herbeleven we het weer helemaal opnieuw!!! Nogmaals enorm bedankt!!

Maastricht

Maxime & dennis

Wouw wouw wouw!!!! We hebben net de slideshow bekeken❤️ Wat PRACHTIG! Zo mooi gemaakt. De volgorde, muziek, het klopt gewoon. Nogmaals HEEL erg bedankt 🙏 Jullie zijn de beste!

Amerongen

ashana & stijn

De foto's zijn erg mooi 👍🏼 We krijgen ook al veel leuke reacties erover. Bedankt voor jullie bijdrage het was erg leuk om met jullie de dag te delen en de foto’s zijn erg mooi geworden. Ook van gasten kregen we complimenten over jullie stijl van foto’s maken, meedenken en jullie ‘stealth’ aanwezigheid. Het voelde allemaal leuk relaxed aan. Groetjes vanuit zonnig Thailand!

Leiden

Danique & Fenno

Onwijs bedankt voor deze prachtige foto's. Onze oprechte complimenten, wij hebben serieus met een brok in onze keel gekeken en uiteindelijk wat gelukstranen gelaten. Super mooi gedaan, echt gaaf om zo de dag samengevat te zien. We kunnen er geen genoeg van krijgen.

Leersum

Daniela & daan

Super foto's! We herbeleven de dag opnieuw en dat is jullie kracht en onze onvergetelijke voor-altijd-in-ons-hart ervaring. Onze complimenten voor jullie creativiteit en inzet. En wat is het album geweldig geworden!!!! Echt een indrukwekkend piece of art ;-)
Trouwmusic aan op de achtergrond en heerlijk het album verslinden.  Hartelijk dank! 

Lieve woorden van bruidsparen

Prijzen

Elk jaar boeken we slechts een beperkt aantal bruiloften om de best mogelijke ervaring voor onze klanten van begin tot eind te creëren. Wij fotograferen rond de 25 bruiloften per jaar.

Wij kunnen zowel apart, als samen geboekt worden. Onze prijzen starten vanaf €2250 incl. BTW voor 6 uur fotografie door 1 fotograaf. Een mooie linnen 20x15cm verrassings-fotoalbum met hoogtepunten van jullie bruiloft is inbegrepen. Gemiddeld worden wij voor 12 uur geboekt om een compleet verslag van de bruiloft te kunnen maken. Neem contact op voor de volledige brochure met al onze pakketten.


Standaard inbegrepen in al onze pakketten

  • Een gezellige video call om kennis te maken en al jullie ideeën te bespreken
  • Persoonlijk contact en advies
  • Gedurende het hele traject toegang tot onze wedding inspiratie magazine
  • Fotografie door Steef en/of Lucy
  • Foto's digitaal geleverd via privé online galerij
  • Foto's downloadbaar in hoge printkwaliteit
  • Privé printstore voor hoogwaardige afdrukken door onze fotolabs

trouwbrochure aanvragen

Veelgestelde vragen

Selecteer een vraag

1/9

Hoeveel foto's ontvangen wij?

Op een gemiddelde bruiloft maken wij bij elkaar doorgaans tussen de 3000-4000 foto's. Vervolgens selecteren en bewerken wij de beste foto's en wij leveren rond de 35-50 foto's per uur afhankelijk van hoeveel er gebeurt. Wij leveren geen onbewerkte RAW bestanden, want de nabewerking is een belangrijk onderdeel van het product dat wij leveren. Ook zullen de RAW's dubbele/test shots zijn waar je niks aan hebt. Maak je geen zorgen, onze selectie zal een compleet beeld geven van jullie mooie bruiloft! 

2/9

Hoe bewerken jullie de foto's na?

Zoals jullie kunnen zien op de site hebben we een specifieke filmische stijl van fotobewerking. Onze nabewerking is gebaseerd op film en analoge fotografie, omdat wij van deze look & feel houden. Wij vinden dat sfeer en emotie beter tot zijn recht komt wanneer de foto's minder 'digitaal' lijken en de kleuren wat ingetogener ogen. Wij zorgen ervoor dat de geselecteerde foto's nabewerkt worden op kleur en contrast. Wij Photoshoppen geen lichaams eigenschappen weg, omdat wij jullie vast willen leggen zoals jullie echt zijn. Uitzonderingen zijn oneffenheden in het gezicht (met mate).

3/9

Hoe ontvangen wij de foto's?

Wij delen de complete serie foto's via beveiligde privé online fotogallerij. Via de gallerij kunnen jullie de foto's bekijken, downloaden en delen met jullie gasten en leveranciers die hebben bijgedragen aan jullie bruiloft. Mocht je je foto's ergens anders willen afdrukken dan de Hema of Albelli, dan kan je via de gallerij ook mooie en kwalitatieve prints bestellen gemaakt door onze professionele printlabs. De gallerij is 1 jaar gratis toegankelijk!

4/9

Hoe bereiden jullie je voor?

Door onze jarenlange ervaring weten we goed hoe we om moeten gaan met onverwachte situaties. 6 weken voor de bruiloft ontvangen jullie van ons een vragenlijst waarmee we een goed beeld van de bruiloft krijgen. Graag ontvangen wij ook 1 week voor de bruiloft een definitief draaiboek zodat wij weten wat, waar en wanneer de activiteiten zullen plaatsvinden. Wij zullen ook nog voldoende contact hebben in de aanloop naar de bruiloft en ook delen wij onze handige bruiloft tips met jullie zodat je het maximale uit je bruiloft kunt halen! 

5/9

Helpen jullie ons met poseren?

Jazeker! Wij kunnen ons voorstellen dat jullie niet dagelijks voor de camera staan. Wij doen ons best om onze bruidsparen zo natuurlijk en ontspannen mogelijk op de foto te krijgen, zoals jullie dat ook in onze foto's terug kunnen zien. Onze tips hiervoor hebben we gebundeld in onze wedding magazine, dus dat komt helemaal goed! Tijdens de fotoshoot is Steef doorgaans degene die fotografeert en jullie aanstuurt en Lucy checkt of de details zoals de jurk, het haar en andere belangrijke details goed staan.

6/9

Eten jullie mee?

Graag! De hele dag fotograferen is een intensieve taak. Wij hebben bijna geen rust en wij zouden het op prijs stellen als er voor een voedzame maaltijd wordt gezorgd.

7/9

Filmen jullie ook?

Tijdens bruiloften niet. Er zijn veel te veel mooie momenten om te fotograferen, dus het is niet te doen om constant te switchen tussen foto en video instellingen op onze camera's. Tijdens loveshoots kunnen we wel filmen. Ga naar onze loveshoot pagina en informeer naar de mogelijkheden. Wij hebben een aantal goede videografen voor bruiloften in ons netwerk die we met onze bruidsparen delen.

8/9

Doen jullie ook loveshoots?

Jazeker. Loveshoots doen wij graag. Mooie foto's van jezelf door een professionele fotograaf zijn mooi om te hebben. Onze verhalende en natuurlijke stijl zetten wij ook door in onze loveshoots. Maak samen mooie herinneringen en laat dit door ons vastleggen. Ook mooi als cadeau of verrassing voor je partner of iemand die je kent. Vraag hier onze loveshoot brochure aan voor spontane foto's.

9/9

We willen jullie boeken, en nu?!

Dat is tof! Stuur ons een bericht via ons contactformulier en de rest volgt vanzelf! De meeste mensen boeken ons 6-12 maanden van te voren, maar je kunt altijd onze beschikbaarheid checken hoor. Wij kunnen niet wachten om iets gaafs en unieks samen te maken!