over ons: Steef & Lucy

2 fotografen: De gezichten achter FOR LOVE WE LIVE

Wij zijn Steef & Lucy, een stel sinds 2009 en getrouwd in 2022. We wonen in een knus appartement in Rotterdam en genieten wanneer het kan van de levendigheid van de stad. Wij houden van gezellig eten met vrienden en familie en ontdekken graag nieuwe restaurantjes. Samen maken we graag mooie trips. Wij zijn echte stadsmensen en bezoeken graag drukke steden. Als tegenhanger houden we dan weer heel erg veel van bergachtige langschappen, watervallen en kliffen, die je helaas in Nederland niet echt tegenkomt. Landschappen zijn zo mooi, daar kan eigenlijk niets tegenop!

Ergens rond 2014 hebben we besloten om iets met onze passie voor fotografie te gaan doen. Wij hebben allebei onze banen opgezegd en sindsdien runnen we samen ons eigen bedrijf. We halen veel inspiratie uit alles wat met beeld te maken heeft, van films tot interieurmagazines. We zijn fan van de kracht van eenvoud en proberen dit ook te verwerken in onze fotografie. Beelden schieten die op zichzelf een mini-verhaal vertellen maar ook als serie het groter geheel laten zien intrigeert ons enorm. Verhalen vertellen is dan ook echt de basis van ons werk!


Wherever you go, enjoy the journey.

Steef

Gestructureerde chaoot. Prettig gestoord. Een dromer met een flinke dosis energie om de uitdaging aan te gaan. In mijn vrije tijd hou ik van muziek maken, gamen en kijk ik veel sport. Zelfs darten en curling enzo. Ik speel al jaren gitaar maar ben er nog steeds niet heel goed in. Ik heb er wel veel lol in en dat is wat telt (maak ik mezelf wijs). Ik ben verslaafd aan youtube en kijk alles wat het youtube algoritme mij voorschotelt. Op dit moment voornamelijk filmpjes van freestyle rapper Harry Mack (ik heb weinig met hip hop maar vind hem wel echt stoer), Among Us filmpjes van Toast en schaakfilmpjes, want sinds 'The Queens Gambit' op Netflix vind ik dat leuk. Ik kan genieten van chocola. Kinder bueno is echt niet normaal lekker!! Wie dit niet vindt mag niet op m'n feestje komen :p

Op bruiloften ben ik meer de hoofdfotograaf. Ik zorg ervoor dat in ieder geval alle 'verplichte' foto's gemaakt worden zodat Lucy in een vrijere en creatievere rol verrassende foto's kan maken. De fotoshoot is ook echt mijn domein. Ik krijg echt een kick en een voldaan gevoel als ik mensen mooi en natuurlijk op de foto kan zetten. En in tegenstelling tot wat veel bruidsparen denken, is daar in praktijk weinig aansturing voor nodig :) . Achter de schermen ben ik degene die al onze foto's selecteer en nabewerk, de website ouderhoud en verder doe ik ook al het technische werk.

Lucy

De kleinste dingen maken mij gelukkig. Geurkaarsen, droogbloemen en m'n kruidentuintje op ons balkon. Ik hou van lekker eten maar koken is niet per se mijn ding, behalve als het om Vietnamees koken gaat. Ik probeer m'n moeders' recepten zo goed mogelijk te volgen en dat gaat me aardig goed af, al zeg ik het zelf! Bakken vind ik ook echt leuk en Steef kan er ook goed van genieten. Als ik ooit met fotografie stop word ik een food reviewer. Op youtube kijk ik vaak food reviews van The Best Ever Food Review Show en Strictly Dumpling. Voor wie van Aziatisch eten houdt, check ze sowieso allebei! Verder kijk ik ook vlogs van o.a. ItsJudysLife, Jenn Im en the Bucketlist Family. Ik kijk graag documentaires. Mijn interesses hierin liggen zeer uiteenlopend, van Planet Earth tot biografieën van bekende mensen. Ik heb ook een zwak voor elegante interieurs en mode en kan urenlang op Instagram en Pinterest ronddwalen.

Bruiloften zijn mijn favoriete feesten. De liefde, de energie, emoties, het is zo speciaal om te zien en te ervaren. Ik kan er geen genoeg van krijgen, krijg op elke bruiloft kippevel en doe dit werk ook met veel plezier! Mijn focus ligt op mooie momenten en details fotograferen. Achter de schermen maak ik de fotoalbums voor bruidsparen en beheer ik onze social media kanalen.

pinterest

Wij zitten sinds kort op pinterest. Volg ons daar en ontdek wat ons inspireert.

Bruidsfoto awards

Met onze fotografie hebben we meerdere nationale en internationale bruidsfoto awards gewonnen. Wij zijn uitgeroepen tot top 10 fotograaf van het jaar in de Benelux door de Masters of Wedding photography. Bekijk onze awards.

Fotografie awards