over ons

2 fotografen: De gezichten achter FOR LOVE WE LIVE

Wij zijn Steef & Lucy, 2 fotografen, en wij zijn een stel sinds 2009. Wij zijn verliefd, verloofd en leven een gelukkig leven samen. We wonen in een knus appartement in Rotterdam en genieten wanneer het kan van de levendigheid van de stad. Wij houden van gezellig eten met vrienden en familie en ontdekken graag nieuwe restaurantjes. Samen maken we graag mooie trips. Wij zijn echte stadsmensen en bezoeken graag drukke steden maar ook houden we heel erg veel van hiken in de natuur. Landschappen zijn zo mooi, daar kan eigenlijk niets tegenop!

Ergens rond 2014 hebben we besloten om iets met onze passie voor fotografie te gaan doen. Wij hebben allebei onze banen opgezegd en sindsdien runnen we samen ons eigen bedrijf. We halen veel inspiratie uit alles wat met beeld te maken heeft, van films tot interieurmagazines. We zijn fan van de kracht van eenvoud en proberen dit ook te verwerken in onze fotografie. Beelden schieten die op zichzelf een mini-verhaal vertellen maar ook als serie het groter geheel laten zien intrigeert ons enorm. Verhalen vertellen is dan ook echt de basis van ons werk!


Wherever you go, enjoy the journey.

Steef

Gestructureerde chaoot. Prettig gestoord. Een dromer met een flinke dosis energie om de uitdaging aan te gaan. In mijn vrije tijd hou ik van muziek maken, gamen en kijk ik veel sport. Zelfs darten en curling enzo. Ik speel al jaren gitaar maar ben er nog steeds niet heel goed in. Ik heb er wel veel lol in en dat is wat telt (maak ik mezelf wijs). Ik ben verslaafd aan youtube en kijk alles wat het youtube algoritme mij voorschotelt. Op dit moment voornamelijk filmpjes van freestyle rapper Harry Mack (ik heb weinig met hip hop maar vind hem wel echt stoer), Among Us filmpjes van Toast en schaakfilmpjes, want sinds 'The Queens Gambit' op Netflix vind ik dat leuk. Ik kan genieten van chocola. Kinder bueno is echt niet normaal lekker!! Wie dit niet vindt mag niet op m'n feestje komen :p

Op bruiloften ben ik meer de hoofdfotograaf. Ik zorg ervoor dat alle 'verplichte' foto's gemaakt worden zodat Lucy in een vrijere en creatievere rol verrassende foto's kan maken. De fotoshoot is ook echt mijn domein. Ik krijg een kick en voldaan gevoel als ik mensen op hun mooist op de foto zet. Achter de schermen ben ik degene die de foto's selecteer en nabewerk, de website ouderhoud en verder al het technische werk doe.

Lucy

De kleinste dingen maken mij gelukkig. Geurkaarsen, droogbloemen en m'n kruidentuintje op ons balkon. Ik hou van lekker eten maar koken is niet per se mijn ding, behalve als het om Vietnamees koken gaat. Ik probeer m'n moeders' recepten zo goed mogelijk te volgen en dat gaat me aardig goed af, al zeg ik het zelf! Bakken vind ik ook echt leuk en Steef kan er ook goed van genieten. Als ik ooit met fotografie stop word ik food reviewer. Op youtube kijk ik vaak food reviews van The Best Ever Food Review Show en Strictly Dumpling. Voor wie van Aziatisch eten houdt, check ze sowieso allebei! Verder kijk ik ook vlogs van o.a. ItsJudysLife, Jenn Im en the Bucketlist Family. Ik kijk graag documentaires. Mijn interesses zijn zeer uiteenlopend, van Planet Earth tot biografieën. Ik heb een zwak voor elegante interieurs en mode en kan urenlang op Instagram en Pinterest ronddwalen.

Bruiloften zijn mijn favoriete feesten. De liefde, de energie, emoties, het is zo speciaal om te zien en te ervaren. Ik kan er geen genoeg van krijgen, krijg op elke bruiloft kippevel en doe dit werk ook met veel plezier! Mijn focus ligt op mooie momenten en details fotograferen. Achter de schermen maak ik de fotoalbums voor bruidsparen en beheer ik onze social media kanalen.

Onze stijl

Filmisch, artistiek en nostalgisch - zo omschrijven wij onze fotografie. Beelden maken die je terugbrengen naar het moment zodat de sfeer, energie en emoties nooit verloren zullen gaan. Want over vele jaren zullen onze foto's jullie herinneringen worden. Klik op de pijltjes en ontdek onze stijl.

1/6

Emoties

Een lach en een traan - Bijzondere momenten roepen veel verschillende emoties op. Emoties die typisch jullie zijn of emoties die je misschien nog niet eerder hebt gevoeld of gezien. Bij jullie, maar ook bij jullie familie en vrienden die voor deze speciale gelegenheid allen bijeen zijn. Met 2 fotografen staan we paraat om dit vast te leggen.

2/6

Filmisch

Onze focus ligt op het vertellen van jullie unieke verhaal. Met behulp van interessante composities, spannend lichtgebruik en onze karakteristieke filmische nabewerking willen we het gevoel van jullie bruiloft vastleggen op een artistieke manier - net als in een film.

3/6

Spontaan

Niet overgeposeerd en statisch, maar spontaan en natuurlijk. Wij focussen op echte momenten en authentieke interactie. Met handige en simpele tips bereiden we jullie voor om relaxed voor de camera te staan, zodat jullie jezelf kunnen zijn en volop kunnen genieten op deze belangrijke dag in jullie leven. 

4/6

Details

Als liefhebbers van design en vormgeving zullen wij met veel zorg de mooie details van jullie bruiloft stijlvol vastleggen. Want net als dat mensen en emoties een fotoserie persoonlijk kunnen maken, kunnen  details een fotoserie veel sfeer en karakter meegeven. 

5/6

Editorial

Geïnspireerd door fashion editorials kijken wij gedurende de hele bruiloft ook met een 'fashion' oog naar creatieve mogelijkheden. Zo kunnen wij tijdens de bruiloft een moment vrijmaken om naast normale groepsfoto's ook dit soort klassieke groepsfoto's te maken. Spreekt dit jou aan?

6/6

video door blondenblauwfilms.nl

Wat wij belangrijk vinden: onze visie

Waarom 2 fotografen op jullie bruiloft?

Een fotograaf bij beide kanten tijdens de voorbereiding. Mis geen moment.

Een completere documentatie van de bruiloft.

Minder risico tijdens belangrijke momenten - 2 zien meer dan 1.

Verschillende perspectieven van hetzelfde moment.

Extra hulp en aandracht voor details tijdens de fotoshoot.

Meer ruimte voor creative en vernieuwende ideeën.

Wij komen altijd met z’n tweeën omdat wij samen een completer beeld van de dag kunnen maken. Wij werken onopvallend en zelfs bij kleine bruiloften is het inhuren van 2 fotografen een echte voordeel vanwege de bovengenoemde punten. Met meer dan 150 bruiloften aan ervaring zijn wij als duo perfect op elkaar ingespeeld.

Lieve woorden van bruidsparen

Noordwijk aan zee

Joëlle & Maurits

Wauw... we zijn echt sprakeloos! Wat kunnen we zeggen, de foto's zijn helemaal te gek! We zijn ze al de hele middag en avond aan het kijken en delen :) We zijn er echt super blij mee en vonden het heel erg fijn om jullie erbij te hebben!! En wat een schitterend album ook! Ook al hadden we de foto's al 1000x gezien, het voelde nog echter zo op papier. Geweldig ingedeeld en een prachtige afwerking. We zijn er echt super blij mee!!! Nogmaals duizendmaal dank! We genieten en beleven de dag weer opnieuw en dat is echt heel fijn om zo te kunnen doen! 

Dordrecht

Claudia & Pieter

Steef en Lucy zijn ontzettend lief en behulpzaam en geven duidelijke aanwijzingen wanneer het even kan. Wij vonden het ook heel fijn dat ze tijdens de fotoshoot samen precies lieten zien hoe wij goed konden poseren. De foto's zijn ontzettend mooi geworden en zelfs in een donkere kerk hebben ze prachtige beelden gemaakt. Deze topfotografen zijn écht iedere euro waard.

Nieuwegein

Linda & Martijn

Wat. Een. Geweldige. Foto's. DANK!! We hebben er samen naar gekeken en de dag -wederom- opnieuw beleefd, en gelachen, een traantje weggepinkt en echt genoten van de prachtige foto's. Ongelooflijk, wat zijn jullie goed zeg, in alle mooie momenten pakken.

Wilhelminaoord

Mirjam & Gerwin

wauw wauw WAUW!! Echt prachtig! We hebben de trouwdag opnieuw beleefd samen en genoten van de kwaliteit van het album. Prachtig album, voelt stevig aan, en de afdrukken zijn onwijs mooi. Nogmaals onze complimenten aan jullie, de manier waarop jullie foto’s vastleggen en er een verhaal van maken is echt geweldig. Eén groot feestje vanaf het moment dat we de doos opende. Heel leuk dat jullie er zoveel aandacht aan besteden! Draagt bij aan de ervaring 😊

Roosendaal

marrit & sven

Bedankt voor de foto's! Wat een beleving om ze te zien en alles her te beleven! Ze zijn echt prachtig geworden 😍 Nogmaals onwijs bedankt voor jullie vakmanschap! Wij zijn onwijs blij dat we voor jullie gekozen hebben 😁 

Westhem

Aniek & Richard

Wat een prachtige foto's, echt super mooi!! We zijn superblij met hoe jullie de bijzondere momenten (en ons 😁) hebben vastgelegd, en het laat ons de dag op een hele mooie manier herbeleven. 

Arnhem

rosanne & thomas

Ontzettend bedankt voor de foto's!! Ze zijn echt heel erg mooi! Jullie hebben onze dag mooier gemaakt! :). De foto's brengen ons ook weer helemaal terug naar die dag en jullie hebben echt alle belangrijke momenten vastgelegd, maar ook alle kleine tussendoor-momentjes. Super waardevol!

Maastricht

laurèl & lambert

Tranen in onze ogen toen wij het resultaat van onze trouwreportage zagen. Super veel dank voor de bijdrage van Steef en Lucy aan de beste dag van ons leven. We vonden Steef en Lucy waanzinnig fijn om ons heen en we voelden ons op ons gemak. Dit bewijst maar weer hoe goed zij zijn. Wij zouden nog 10x willen trouwen als FOR LOVE WE LIVE maar onze foto's mag maken!

Den Bosch

Femke & petr

In een woord: geweldig!!! We zijn zo blij dat we voor jullie gekozen hebben!!! Het voelde zo goed en jullie hebben onze dag prachtig vastgelegd. We genieten nu na op Ibiza en zijn ontzettend blij met de foto's. Dan heb je weer even een tastbare herinnering. Echt complimenten voor jullie!!!

Barneveld

Milou & nick

Waauw, de foto's zijn zo mooi! Helemaal blij😃
Wij hebben echt genoten en staan nog helemaal achter onze keuze met jullie als onze fotografen. Echt bevallen en we raden jullie ook zeker aan! Nu gaan we lekker nagenieten met deze fantastische foto's, heel erg bedankt!

Driebergen

simone & jeroen

Waauwww, gaaf om alles weer terug te zien en wat een mooie foto's. Wat is het fotoboek mooi geworden!!! Wat een ontzettend mooi aandenken aan onze dag, als we het terug kijken herbeleven we het weer helemaal opnieuw!!! Nogmaals enorm bedankt!!

Maastricht

Maxime & dennis

Wouw wouw wouw!!!! We hebben net de slideshow bekeken❤️ Wat PRACHTIG! Zo mooi gemaakt. De volgorde, muziek, het klopt gewoon. Nogmaals HEEL erg bedankt 🙏 Jullie zijn de beste!

Amerongen

ashana & stijn

De foto's zijn erg mooi 👍🏼 We krijgen ook al veel leuke reacties erover. Bedankt voor jullie bijdrage het was erg leuk om met jullie de dag te delen en de foto’s zijn erg mooi geworden. Ook van gasten kregen we complimenten over jullie stijl van foto’s maken, meedenken en jullie ‘stealth’ aanwezigheid. Het voelde allemaal leuk relaxed aan. Groetjes vanuit zonnig Thailand!

Leiden

Danique & Fenno

Onwijs bedankt voor deze prachtige foto's. Onze oprechte complimenten, wij hebben serieus met een brok in onze keel gekeken en uiteindelijk wat gelukstranen gelaten. Super mooi gedaan, echt gaaf om zo de dag samengevat te zien. We kunnen er geen genoeg van krijgen.

Leersum

Daniela & daan

Super foto's! We herbeleven de dag opnieuw en dat is jullie kracht en onze onvergetelijke voor-altijd-in-ons-hart ervaring. Onze complimenten voor jullie creativiteit en inzet. En wat is het album geweldig geworden!!!! Echt een indrukwekkend piece of art ;-)
Trouwmusic aan op de achtergrond en heerlijk het album verslinden.  Hartelijk dank! 

Persoonlijke werkwijze

Wij willen dat een samenwerking met ons vanaf het moment dat je ons boekt tot het moment dat jullie het album in handen hebben een inspirerende en creatieve beleving is. Wij houden van persoonlijk contact en wij zullen jullie voor, tijdens en na de bruiloft zo goed mogelijk begeleiden om alles uit je bruiloft te halen. Exclusief voor onze bruidsparen hebben we ook een uitgebreide online guide gemaakt waarin we echt alles uitleggen wat je moet weten over onze fotografie en bruiloften in het algemeen. Handig om alles op je eigen gemak door te nemen!


FOR LOVE WE LIVE Wedding guide

Bruidsfoto awards

Met onze fotografie hebben we meerdere nationale en internationale bruidsfoto awards gewonnen. Wij zijn uitgeroepen tot top 10 fotograaf van het jaar in de Benelux door de Masters of Wedding photography. Bekijk onze awards.

Fotografie awards