Mantre en Ben – Multiculturele bruiloft op Slot Zeist | Trouwlocatie Utrecht

trouwlocatie utrecht bruiloft op slot zeist trouwen

Trouwlocatie Utrecht: trouwen op Slot Zeist

Trouwlocatie Utrecht: Slot Zeist is een monumentale trouwlocatie in de provincie Utrecht met een klassieke allure. Het slot is omgeven door een Engels landschapspark en het Broeder- en Zusterplein. Er zijn veel kamers en zalen verdeeld over meerdere verdiepingen die allemaal een prachtig en ander interieur hebben. Op deze bijzondere trouwlocatie kan je hele bruiloft plaats vinden, vanaf het aantrekken van de trouwjurk tot aan het feest. Mantre en Ben kozen ervoor om hier te trouwen en wat was het fantastisch. De bruiloft werd tot in de puntjes geregeld door wedding planner Margreet van ELSKER LIVET.

 

Multiculturele bruiloft met 300 gasten in een tent

Ben en Mantre hadden een bijzondere bruiloft met +/- 300 gasten die de hele dag aanwezig waren. De Iranese achtergrond van de bruid en de Amerikaans joodse achtergrond van de bruidegom maakte dat de bruiloft een multiculturele en internationaal feest was. Super bijzonder altijd wanneer er gasten uit alle delen van de wereld afreizen naar een bruiloft in Nederland. Beide achtergronden werden mooi verwerkt in de huwelijksceremonie en de rest van de dag, dat grotendeels plaats vond onder een mooie sailcloth stretchtent.

trouwlocatie utrecht trouwen in een tent op slot zeist

 

Regen op de bruiloft

Tijdens het diner begon het hard te regenen. Vanwege de wind regende het aan de zijkant een beetje in. Omdat de stroomvoorziening voor het licht en geluid net niet goed werd afgedekt viel de stroom in de helft van de tent halverwege een speech uit. Dit leidde tot een spontaan en uitbundig dansmoment tijdens het diner. Er werd met z’n allen volop gezongen en gedanst. Kippenvel kregen we ervan! Normaal gesproken wil je regen op je bruiloft voorkomen, maar als dat leidt tot zulke momenten dan tekenen wij ervoor. Dit was 1 van de meest memorabele momenten die wij als trouwfotograaf ooit hebben meegemaakt op een bruiloft.

regen op de bruiloft slot zeist trouwlocatie utrecht

 

Trouwfotograaf Utrecht op deze trouwlocatie

Zoeken jullie nog een bruidsfotograaf voor jullie bruiloft in Utrecht en spreekt onze trouwfoto’s aan? Super fijn om te horen! Wij hebben op verschillende mooie trouwlocaties in Utrecht gefotografeerd en wij komen graag nieuwe op locaties in het land. Vraag onze informatiebrochure aan en kijk of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum! Wij zijn specialist in het maken van spontane trouwfoto’s met een artistieke touch.

 
Leveranciers van deze bruiloft: Trouwfotografie: FOR LOVE WE LIVE / Wedding planner: ELSKER LIVET / Videograaf: The Dreamers / Trouwjurk: Pronovias via Covers Couture Utrecht / MUAH: The Bridal Artist / Florals: Blooming by Diana / Bruidstaart: Sweet Corner Zeist / Stationery: Leintjes en So Happy Design / Trouwambtenaar: Lucky Match

trouwlocatie utrecht bruiloft op slot zeist
trouwlocatie utrecht bruiloft voorbereiding
trouwlocatie utrecht met een klassieke stijl
trouwlocatie utrecht bruidsmode
bruid maakt zich klaar
moeder en oma van de bruid helpen met aankleden
trouwlocatie utrecht bruid portret op slot zeist
bruidegom maakt zich klaar
portret van de bruidegom in utrecht
first look op slot zeist
reactie van de families
fotoshoot trouwreportage op trouwlocatie slot zeist in utrecht
trouwfoto's slot zeist
bruiloft in een tent slot zeist
met de bus naar bruiloft
aankomst bruidspaar op slot zeist


bruid arriveert bij de trouwceremonie in utrecht
joodse huwelijk

iranese huwelijksritueel
eerste kus


toost moment
toost moment receptie
receptie huwelijk op slot zeist
groepsfoto bruiloft
trouwreportage utrecht
trouwreportage zeist utrecht

diner bruiloft in een stretchtent
huwelijk diner in een stretchtent
bruiloft speech
regen op de bruiloft
dansen feest in een stretchtent

trouwen in utrecht
trouwlocatie utrecht
persische messendans

einde van de bruiloft

comments: