Nouel & Tsjeard-Jan – Intieme bruiloft bij het Markiezenhof | Trouwlocatie Brabant

trouwlocatie brabant het markiezenhof met een binnenplaats

Trouwlocatie Brabant: het Markiezenhof

Voor wie op zoek is naar een intieme trouwlocatie in Brabant: het Markiezenhof is een prachtige trouwlocatie in Noord Brabant met een mooie binnenplaats en een royale Engelse tuin. Het is het oudste stadspaleis van Nederland. Nouel en Tsjeard-Jan vierden hun mooie bruiloft op deze trouwlocatie.

Toen wij aankwamen op deze locatie waren we direct al onder de indruk. Ten eerste is het groter dan we dachten. Verscholen achter de poort vind je de eerste binnenplaats. Deze binnenplaats is groot en openbaar toegankelijk. De mooie trouwauto stond geëtaleerd in het midden. In het gebouw bevonden zich mooie klassieke kamers. Het Markiezenhof is ook een museum en alle ruimtes voelden museaal aan. De bruid maakte zich klaar in 1 van deze kamers waar de trouwjurk mooi geëtaleerd stond. De first look vond plaats in de romantische Engelse tuin.

 

Trouwen met een klein gezelschap

Met een klein gezelschap bracht het bruidspaar de rest van de dag door. Omdat de bruiloft met een klein gezelschap was, kon iedereen echt goed genieten van alle momenten. Je kunt veel tijd met iedereen besteden en dat maakt kleinere en intiemere bruiloft zo bijzonder.

Voor de trouwreportage gingen we naar een duingebied in de buurt. We planden de shoot lekker ruim in waardoor we op een relaxte tempo op veel verschillende fotolocaties konden fotograferen. Zandduinen en een strand, stukjes heide, een mooi bos en mooie zandpaden hebben we bezocht voor mooie trouwfoto’s.

trouwreportage brabant

 

Trouwlocatie in Brabant met een mooi verlicht en sfeervolle binnenplaats voor een intiem diner

De intieme binnenplaats was van zichzelf al heel erg mooi. De muren, arcades, bogen, texturen en verlichting zorgden ervoor dat het heel knus aanvoelde. Het bruidspaar koos ervoor om met veel bloemen en kaarsen te werken. Kaarsen en lichtjes zijn wat ons betreft echt een goede toevoeging aan je styling, omdat dit voor veel sfeer zorgt. Vooral wanneer het wat donkerder wordt.

 

Trouwfotograaf Brabant

Zoeken jullie nog een bruidsfotograaf voor jullie bruiloft in Brabant? Wij hebben op verschillende trouwlocaties in Brabant gefotografeerd en wij reizen met veel plezier door het hele land. Check onze beschikbaarheid en vraag onze informatiebrochure aan! Wij zijn specialist in het maken van spontane trouwfoto’s met een artistieke touch.

 
Leveranciers van deze bruiloft: Trouwfotografie: FOR LOVE WE LIVE / Trouwlocatie: Het Markiezenhof / Wedding planner: Wedding Assistant Renate / MUAH: Bridal Styling by Mona / Trouwjurk: Pronovias via Weddings / Trouwpak: The Honeymoon Shop / Bloemen: Rozen & Bottels / Ringen: Tiffany & Co. / Bruidstaart: Gebakkerij / Trouwauto: Trouwporsches.nl

trouwlocatie brabant het markiezenhof
trouwlocatie in brabant bergen op zoom
trouwen in brabant
museum het markiezenhof in bergen op zoom


bruid trekt trouwjurk aan
first look bij het markiezenhof in de engelse tuin
first look in brabant het markiezenhof
klassieke porsche trouwauto
fotoshoot in de brabantse bossen
fotoshoot locatie brabant


trouwreportage in brabant

trouwzaal het markiezenhof in bergen op zoom
trouwceremonie brabant
trouwceremonie het markiezenhof

bruidstaart van gebakkerij

bruid met vriendinnen
dineren in een sfeervolle binnenplaats
italiaans dineren bruiloft
golden hour fotoshoot bruiloft brabant
sfeervolle binnenplaats bij trouwlocatie het markiezenhof
intiem diner bruiloft

comments: