Parijs elopement – Inspiratie voor een romantische elopement in Frankrijk

parijs elopement

Parijs elopement

Deze Parijs elopement shoot laat zien hoe mooi het kan zijn om intiem te trouwen (lees hier wat een elopement is). Het mooie van elopen is dat het vrij makkelijk te organiseren is. Je hebt niet te maken met gasten en dat maakt alles een stuk makkelijker. Afstappen van de ‘moetjes’ en gewoon bepalen wat jullie graag willen doen. Dingen doen waar je samen gelukkig van wordt. Natuurlijk kan dit ook goed op een bruiloft, maar een elopement is waarschijnlijk iets makkelijker. Het is net als een vakantie, maar wel 1 waarin je gaat trouwen.

 

Inspiratie voor je dagindeling

Samen wakker worden, ontbijten en aankleden. Romantisch de stad van de liefde verkennen en jullie geloften uitspreken op de Pont des Arts bij de Seine. De rode trouwjurk was adembenemend mooi. Op de foto’s hieronder kan je precies zien wat wij deden, dus geniet van de foto’s en laat je inspireren.

Overwegen jullie te elopen? Vraag onze informatiebrochure aan om te zien wat wij voor jullie kunnen betekeken. Wij fotograferen dit graag voor jullie!

 
Leveranciers van deze shoot: Photography & Video: FOR LOVE WE LIVE / Styling & Organisation: GG Weddings & Events / MUAH: The Bridal Artist / Urmila Singh / Stationery: Studio Blauw / Dress: Alberto Axu Couture Jewelery: Marcel Vermeulen | Juwelier & Goudsmid / Floral design: Meesterlijk Groen / Models: Rick Alex & Leah Florentine

parijs elopement
parijs elopement
trouwen in parijs
trouwen in parijs
trouwen in het buitenland
trouwen in de stad van de liefde

comments: