Christa & Willem – Industriële urban bruiloft bij de Aloha bar Rotterdam

urban bruiloft

Urban bruiloft

De urban bruiloft van Christa en Willem in Rotterdam begon op de Kop van Zuid, een mooi stedelijk stukje van Rotterdam met hoge gebouwen. De bruid maakte zich klaar in het nhow hotel. Het uitzicht vanuit de kamers is fenomenaal, want je kijkt vanuit grote hoogte uit over de Maas en de Erasmusbrug. Als je fan van Rotterdam bent, is dit 1 van de indrukwekkendste uitzichten voor het ochtend gedeelte! Samen met haar moeder en zussen beleefde ze een mooie en intieme ochtend vol emotionele momenten. De first look waarbij de zussen en moeder Christa voor het eerst in haar trouwjurk zagen was emotioneel mooi. De bruidegom bracht de ochtend door in hun huis in Blijdorp samen met z’n vrienden. Nadat het bruidspaar apart van elkaar aangekleed waren, vetrokken ze richting Park Trompenburg om elkaar voor het eerst te zien.

 
trouwfoto's in een Rotterdamse kas

Contrast tussen stad en natuur

Wat deze urban bruiloft extra bijzonder maakte, is het contrast tussen het karakter van de stad en de romantische en natuurlijke sfeer van Park Trompenburg. Hier vond de first look plaats en werden romantische en spontane trouwfoto’s gemaakt. Trompenburg is een prachtig aangelegde plantentuin aan de rand van het centrum in de wijk Kralingen. In het midden van het park staat een mooie kas vol cactussen waar je ook in kan. Als het regent kan je hier ook even schuilen, dus erg handig!

 

Trouwen bij Aloha Bar tijdens de Wereldhavendagen

De rest van de dag vond plaats in de Aloha Bar. De Aloha bar is een toffe trouwlocatie in het voormalige zwembad Tropicana. Het terras aan de zuidzijde met uitzicht op het water is geschikt om buiten te trouwen en groot genoeg voor veel gasten! Tijdens het diner vonden emotionele speeches plaats, iets wat wij altijd zo bijzonder vinden om mee te maken.

Trouwen in de avond aan het water in Rotterdam

De trouwceremonie vond plaats in de avond en werd geleid door goede vrienden. Hierdoor kreeg de ceremonie een persoonlijke lading met leuke verrassingen tussendoor, waar het bruidspaar niet op rekende. Met hun liefde voor Japan trouwden ze met de ondergaande zon achter hun. Extra leuk was dat de bruiloft ook tijdens de Wereldhavendagen viel, waardoor iedereen in de avond kon genieten van een mooie gratis vuurwerkshow. Dit was om zoveel redenen echt een dag nooit te vergeten! Scroll naar beneden en geniet van deze mooie en liefdevolle bruiloft.

Overwegen jullie ook om een urban bruiloft te organiseren? Check dan eens ons portfolio. Bruidsfoto’s in de stad maken we graag! Bekijk hier een toffe loveshoot in de stad.

 
Leveranciers van deze bruiloft: FOR LOVE WE LIVE PHOTOGRAPHY / Aloha Bar / Paul Joosse / Bruidsmodeoutlet Rotterdam / Diya Tailors / Keuvelaar juwelier / Stitched altelier.

urban bruiloft met de Erasmusbrug als uitzicht
trouwen in het nhow hotel
elegante accessoires bruid
bloemenkrans als trouwboeket
bruid getting ready
mooie momenten met je dierbaren
aantrekken van de trouwjurk
stijlvolle trouwjurk in rotterdam
bloemen in je bruidskapsel
first look met familie
first look met familie
first look met familie
trouwen tijdens wereldhavendagen
bruid in de stad
industriele trouwfotos in de stad
industriele urban fotos van de bruid
blijdorp bruidspaar

bruidegom trouwpak aantrekken
bruidegom trouwschoenen aantrekken
leuke momenten met je vrienden op je bruiloft
trouwfotos in park trompenburg in rotterdam
bruidegom wacht op bruid voor de first look
intieme en emotionele first look
blije bruidegom wanneer hij zijn bruid ziet
elegante trouwfotos in park trompenburg
elegante trouwfotos in park trompenburg
bruidspaar wandelen park trompenburg


creatieve bruidsfotos rotterdam


trouwfotos in een kas
trouwfotos in een kas
trouwfotos in een kas
spontane trouwfotos in een kas
romantische trouwfotos in een kas

artistieke trouwfotos in een kas
urban bruiloft bij aloha bar
trouwen bij aloha bar
trouwen bij aloha bar met een industrieel randje
borrelen met je vrienden
culinair dineren op de bruiloft
culinair dineren op de bruiloft


emotionele speech tijdens het diner

vuurwerkshow tijdens de wereldhavendagen op je bruiloft
comments: