Roadtrip Schotland – Travel

roadtrip schotland

Roadtrip Schotland – NC500

Wie van roadtrips door mooie landschappen (en whisky!!) houdt moet een keer naar Schotland gaan. Samen met een paar vrienden zijn wij dit avontuur in november aangegaan. Een bekende route die wordt afgelegd is de North Coast 500, een 516 mile (830km) route die je langs mooie delen van het land voert. Deze route was ook ons startpunt bij het plannen van de trip. Als extra hebben we in het oosten Isle of Skye toegevoegd aan onze route, ook zeker de moeite waard omdat je daar heerlijk kan hiken. Via airbnb hebben we voor mooie prijzen de tofste accommodaties langs deze route geboekt. Van een simpele trailer tot een groot landhuis.

Onze 1e bestemming was Loch Ness. Het was een zonnige dag maar eenmaal in de buurt van dit meer begon het uit het niets mistig te worden. Lekker mysterieus en bizar om mee te maken! Daarna zijn we in 1 stuk doorgereden naar John o’Groats waar je een mooie rotsformatie langs de kust kan aanschouwen. Wij besloten om het uitzicht bij zonsopkomst te bekijken en dat was magisch.

 

Harry Potter en James Bond

Voor de film liefhebbers: veel bezienswaardigheden uit Harry Potter liggen op de route. Ook is een bekende scene uit James Bond Skyfall opgenomen langs de route. Echt een tip om deze plekken mee te pakken dus! We kunnen uren doorpraten over deze trip, maar we denken dat de foto’s meer vertellen! Hieronder een lijstje met plekken waar we geweest zijn:

ROADTRIP SCHOTLAND ROUTE NC500 / LOCH NESS / DUNCANSBY STACKS / SMOO CAVE / CLASHNESSIE FALLS / OLD MAN OF STORR / MEALT FALLS / QUIRAING / GLENFINNAN / GLENCOE LOCHAN / GLENCOE / GLEN ETIVE / BEN VUE

 

Trouwen of een elopement in Schotland

Wij dromen er ook van om een keer een bruiloft of elopement in Schotland te fotograferen. Zijn jullie dit van plan? Neem dan contact op! Heb je vragen over deze trip? Stuur gerust een berichtje!

roadtrip schotland
roadtrip schotland
roadtrip schotland
roadtrip schotland
roadtrip schotland
roadtrip schotland
roadtrip schotland
roadtrip schotland
roadtrip schotland
roadtrip schotlandcomments: